Woordje voorzitter oktober 2024

Beste senioren,

Oktober is alweer begonnen en we kruipen langzaam maar zeker richting einde van het jaar en de winter. Dat betekent vaak dat het weer niet altijd gunstig is voor ons geliefde golfspel. De baan wordt wat natter en drassiger. De wedstrijdleider heeft de bevoegdheid om te bepalen dat de baan dermate zwaar te bespelen is dat plaatsen van de bal is toegestaan. Ook als Burggolf dit niet heeft bepaald. Dus let voortaan op bij het ophalen van je scorekaart. De wedstrijdleider zal daar naast de lijst en spelregels ook aangeven of er geplaatst mag worden.

Het wordt ook een spannende maand. We krijgen nu te horen wat de toekomstplannen zijn met betrekking tot de samenwerking tussen Burggolf en HGE. Op 9 oktober krijgen we dit te horen. Wij zijn benieuwd wat dit betekent voor onze commissie en ons programma.

Maar we hebben ook weer een mooie golfmaand voor de boeg. Op 2 oktober hebben we onze gebruikelijke maandwedstrijd. Een week later, op 9 oktober, hebben we de jaarlijkse handicart-wedstrijd, een Greensome-wedstrijd. Ik hoop dat jullie allemaal komen en met name veel Mulligans kopen. Je koopt daarvoor een balletje. Deze mag je door de hele baan gebruiken, behalve op de greens. Mocht je naast Mulligans extra willen doneren dan mag dat natuurlijk ook, graag zelfs.

Op 16 oktober hebben we onze laatste wedstrijd van de zomercompetitie. Op 23 oktober hebben we onze Par 3-kampioenschap gecombineerd met ons putting-kampioenschap. We zullen dan weer 2 kampioenen mogen begroeten. En op 30 oktober spelen we een Texas scramble, met Gunshot start. Gevolgd door de BBQ. Eindelijk de BBQ die we al zo vaak hebben moeten afstellen. Ik hoop dat velen van jullie die dag aanwezig zullen zijn.

Al met al genoeg te beleven bij de Heren Senioren in oktober.

Golfgroet,
Paul.