Woordje van de voorzitter (augustus 2024)

Beste heren senioren,

Eindelijk is de zomer aangebroken en mogen we genieten van heerlijke golfdagen met zon. Zelfs ons oudste lid, Joe Guinelly, is weer op de baan terug te vinden. Met zijn 89 jaar heeft hij zelfs afgelopen woensdag weer eens 18 holes gespeeld. Fijn dat hij er weer bij is.

Augustus belooft een mooie maand te worden met een aantal mooie golf uitdagingen.
We beginnen op 7 augustus met de gebruikelijke maandwedstrijd.
14 augustus volgt er een verrassingswedstrijd. Dan gaan we ..ja dat vertel ik natuurlijk niet anders is het geen verrassing.
-Op 21 augustus volgt er een wedstrijd voor de de zomercompetitie
-en we sluiten de maand af op 28 augustus met de Nations cup. Het zou mooi zijn als we hier veel deelnemers hebben.

Verder vraag ik jullie aandacht voor het Summer Event dat door alle commissies samen wordt georganiseerd op zondag 25 augustus. Dit wordt vast een mooie en gezellige wedstrijd. Er zullen wat verrassingen in de baan zijn, wordt er iets geschonken in de baan en een versnapering rondgebracht. We sluiten die af met een BBQ en een gezellige avond. Er zijn vele leuke prijzen te winnen in diverse categorie. Het is tevens een Handicart-wedstrijd. Je kunt dan de stichting Handicart steunen door balletjes voor Mulligans te kopen. Tevens kan je je hier kwalificeren voor de Handicart regionale finale die op 20 september wordt gespeeld op Golf & Country Club Crossmoor in Weert. En, mocht je het daar goed doen, zelfs voor de landelijke Handicart finale op 10 oktober op Golfclub Anderstein te Maarsbergen. Redenen genoeg om je hiervoor in te schrijven.

Ik wens jullie een fantastische golfmaand.

Groet,
Paul.

Paul in den Bosch
pindenbosch@me.com
+31-(0)6-14692625